Români blocați pe aeroportul din München. Zborul a fost anulat pentru că nu a avut cine să le încarce la timp bagajele în avion

Data actualizării: Data publicării:
Ein herzlicher Empfang. Mit einem Herzluftballon werden die Liebsten am Flughafen abgeholt. München Bayern Deutschland *
Români blocați pe aeroportul din München FOTO: Profimedia Images

Mai mulți români sunt blocați în Germania, pe aeroportul din München. Ar fi trebuit să decoleze vineri seară spre Otopeni, dar cursa a fost anulată. Oamenii spun că din cauza lipsei de personal, bagajele nu au fost încărcate la timp, iar zborul a fost anulat. Pasagerii au fost dați jos din avion și au făcut noapte albă în aeroport. Pentru următoarele curse avioanele sunt deja pline, iar oamenii se tem că vor face Crăciunul în aeroport.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o stire puteţi lua legătura cu Digi24 pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care transmiteţi imagini.

Atia Cristescu, pasageră blocată pe aeroportul din München: „Eram programați pentru zborul de la ora 22.00 de aseară, adică de pe 22 decembrie. Inițial am avut o întârziere de 40 de minute anunțată, apoi această întârziere s-a tot prelungit. La ora 23:00 am fost anunțați că nu există destul personal în aeroport ca să fie încărcate bagajele în avion și să fie pregătit avionul pentru decolare. La ora 12:00 noaptea e interdicție de zbor în Munchen cam până pe la ora 5-6 dimineața.
S-a încercat să se facă o cerere să se prelungească pentru noi această interdicție, ca să putem totuși să decolam.

Am fost urcați în aeronava ca apoi să fim anunțați de căpitan că nu ne e permis sa zburam. Și am fost debarcați din aeronavă, însă bagajele noastre au rămas într-un container în aeronava. Iar nici până în momentul de față, 10 ore mai târziu, nu avem bagajele.

Am ales să plătesc un alt zbor, la o altă companie, din banii mei, deoarece trebuie să ajung neapărat azi în București. Problema mea e că nu am nicio soluție să-mi pot recupera bagajul. Mi-au zis că nu există nicio șansă azi. Mi-au luat adresa și mi-au zis că mi-l pot trimite în România cândva săptămâna viitoare, au estimat ei 5 zile lucrătoare”.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri