Un român din Italia care și-a bătut crunt iubita, apoi i-a dat foc, a încercat să se sinucidă când l-au încolțit polițiștii

Data actualizării: Data publicării:
italia

Un român de 60 de ani care și-a bătut crunt iubita de 26 de ani, apoi a dat foc apartamentului crezând că a ucis-o, a fost prins de poliția italiană, după căutări de câteva zile, informează giornaledibrescia.it.

Capturarea lui Petru Lucaci a fost dificilă, românul fiind interceptat marți seară în localitatea Desenzano. Când carabinierii s-au apropiat de mașina sa BMW, românul a scos un cuțit și s-a înjunghiat, apoi și-a dat foc, aprinzând o canistră de benzină pe care o ținea pe locul din față. Polițiștii italieni i-au salvat bărbatului de 59 de ani, scoțându-l din mașină și stingând flăcările îl cuprinseseră, relatează Bresciaoggi.

Pompierii din Desenzano au sosit la fața locului și au stins mașina, iar Petru Lucaci a fost preluat de o ambulanță în stare gravă, fiind transferat ulterior cu elicopterul la un spital din Brescia.

Românul era căutat de vineri seară, după ce și-a bătut iubita din Ucraina în vârstă de 26 de ani, apoi a dat foc apartamentului în care locuia pentru că a crezut că femeia a murit și voia să șteargă urmele. Trecătorii au observat flăcările și au sunat după ajutor, salvând astfel viața femeii care rămăsese inconștientă în apartament.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri