Vladimir Putin, dezvăluiri despre viaţa personală

Data actualizării: Data publicării:
putin_kremlin ru

Președintele rus Vladimir Putin a mărturisit vineri că se simte ca o "persoană obișnuită", căreia în place să citească romane istorice și să asculte Mozart, dar care are o meserie "care nu este ca toate celelalte", relatează AFP, citată de Agerpres.

"Știți, mă consider o persoană obișnuită", a declarat Putin în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri cu copii și adolescenți ruși cu vârste între 10 și 17 ani, difuzată în direct de canalul de televiziune NTV.

"Bineînțeles, trebuie spus că nu am o meserie ca toate celelalte, dar trăiesc o viață normală, obișnuită", a declarat el în cursul emisiunii de trei ore care se desfășoară într-un centru pentru copii supradotați la Soci, pe malul Mării Negre.

Putin a precizat că este foarte atent să aibă o agendă cotidiană care să-i permită "să am timp să ascult muzică, să fac sport și să păstrez contactul cu prietenii".

"Obișnuiam să trăiesc așa înainte de a deveni președinte. Și puține lucruri s-au schimbat acum, cu excepția unor lucruri specifice legate de funcția prezidențială", a afirmat Vladimir Putin.

''Îmi place să citesc, în special romane istorice (...) și ascult mereu cu plăcere muzică clasică - Bach, Beethoven, Mozart. Dar pentru mine, poate, înainte de toți este Mozart", a spus liderul de la Kremlin.

Principalele sale trei valori sunt: "Viața însăși, dragostea și libertatea", a mai mărturisit Putin, îmbrăcat într-un mod care s-a dorit a fi neprotocolar, cu cămașa descheiată la gât și fără cravată.

Ziua sa de lucru "se temină atât de târziu", încât nu se gândește decât să meargă "cât mai repede la culcare (...) și nu să mă uit pe Instagram", a adăugat președintele rus.

"Dacă angajații administrației mele utilizează internetul într-un mod foarte activ (...) eu personal aproape că nu îl folosesc", a spus Putin.

"Trebuie să-mi continui munca de președinte? Nu am decis încă", a spus Vladimir Putin, aflat la putere de 17 ani, în contextul în care mandatul său expiră anul viitor, iar alegerile prezidențiale vor avea loc în martie 2018.

"Mai e timp înainte de începutul campaniei electorale, vom vedea", a adăugat el. Nimeni nu se îndoiește însă în Rusia că Vladimir Putin ca candida la un nou mandat de președinte, notează AFP.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri