Video Scene de groază în Ucraina. Un consilier local din Transcarpatia a detonat două grenade în timpul unei ședințe. Un mort și 26 de răniți

Data actualizării: Data publicării:
grenade ucraina
Un oficial dintr-o localitate din Ucraina a detonat două grenade în timpul unei ședințe. Foto: Captură video

Un membru al consiliului local dintr-o localitate din vestul regiunii Transcarpatia, din Ucraina, a detonat două grenade în plină ședință, într-o încăpere plină de oameni. Cel puțin un mort și 26 de răniți, scrie The Kyiv Independent.

Potrivit informațiilor preliminare, cel puțin o persoană a fost ucisă și 26 au fost rănite, dintre care șase în stare gravă. Nu este clar dacă oficialul care a detonat grenadele a fost rănit sau ucis.

Poliția a publicat un videoclip care arată un bărbat intrând într-o cameră aglomerată, pe care a identificat-o ca fiind o clădire a guvernului local din satul Keretsky, Regiunea Transcarpatia. În timpul unor dezbateri aprinse, acesta scoate din buzunar două grenade, le scoate cuiul și le aruncă pe podea. Urmează explozii și țipete, iar încăperea este cuprinsă de fum.

Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri