”Se desfăşoară lucrări tehnice”, mesaj în timpul discursului lui Vladimir Putin. Mai multe site-uri de stat ruse au picat

Data publicării:
vladimir putin in timpul discursului
Principalele site-uri media ruse au picat în timpul discursului lui Vladimir Putin. Foto: Profimedia Images

Site-urile media de stat ruse care au transmis marţi discursul preşedintelui Vladimir Putin au avut întreruperi în timpul transmisiunii, potrivit Reuters. Site-ul Companiei Rusă de Televiziune și Radio a afișat, la un moment dat, mesajul ”se desfăşoară lucrări tehnice”, informează Reuters.

Jurnalişti ai Agenției Reuters aflați în locuri diferite au avut dificultăți în a accesa website-ul companiei de stat de radio şi televiziune (VGTRK) sau platforma de live-streaming Smotrim în timpul discursului, acestea suferind întreruperi în timpul discursului președintelui rus Vladimir Putin.

Pe site-ul VGTRK a apărut la un moment dat mesajul ”se desfăşoară lucrări tehnice”, în timp ce site-ul Smotrim nu se încărca.

Cu puţin înainte de începutul discursului, canalele TV de stat au difuzat un segment despre pregătirile tehnice, precizând că transmisia va fi în direct pe toate principalele posturi TV ruseşti.

Potrivit agenţiei de stat RIA Novosti, pana a fost provocată de un atac DDoS (distributed denial of service).

Reuters nu a putut verifica în mod independent cauza întreruperilor.

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri