Video Soldați ruși cocoțați pe turela unui blindat sunt aruncați în aer după ce vehiculul „calcă” pe o mină antitanc

Data actualizării: Data publicării:
Blindat al armatei ruse declanșează o mină antitanc.
Blindat al armatei ruse declanșează o mină antitanc. Captură gif: Twitter/Ukraine Weapons Tracker

Forțele militare ucrainene au postat pe rețelele sociale o înregistrare video în care un vehicul de luptă folosit de parașutiștii ruși este aruncat în aer în de explozia unei mine antitanc. Conform surselor ucrainene, scena a avut loc în apropiere de Popasna, în Donbas.

Imaginile, filmate cel mai probabil de-o dronă de supraveghere prezintă trei mașini de luptă BMD-2, blindate folosite de trupele de parașutiști ai armatei ruse, care trec printr-o intersecție de drumuri rurale.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Unul dintre blindate declanșează o mină antitanc. Cel puțin doi soldați ruși sunt văzuți cocoțați pe mașina blindată chiar înaintea exploziei. Aceștia sunt aruncați în aer odată cu vehiculul.

Conform informațiilor provenite din surse deschise, armata rusă a pierdut până acum în Ucraina peste 700 de tancuri și peste 800 de vehicule de luptă ale infanteriei, din care peste 100 model BMD-2, folosit de parașutiștii Federației Ruse.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri