Angelina Jolie a cumpărat la un preţ record o proprietate celebră din Los Angeles

Data publicării:
angelina jolie
Foto: Guliver/GettyImages

Angelina Jolie a cumpărat proprietatea din Los Angeles care a aparţinut lui Cecil B. DeMille cu 24,5 milioane de dolari, un preţ record pentru zonă, după cum spun agenţii imobiliari, informează Variety.

angelina jolie
Foto: Guliver/GettyImages

Cu o suprafaţă de 3.355 de metri pătraţi - casă principală (2.290 de metri pătraţi), casa de oaspeţi şi un studio -, şase dormitoare şi zece săli de baie, proprietatea se află în zona Laughlin Park, Los Feliz.

Preţul este mai mult decât dublu cât a fost plătit cel mai mult pentru o casă de familie în această zonă. Până acum, recordul îl deţinea conacul în stil colonial spaniol pe care actorul Chris Hardwick şi Lydia Hearts l-au cumpărat în urmă cu un an şi jumătate,11 milioane de dolari.

Vânzătorii proprietăţii care a aparţinut lui DeMille (1881 - 1959), scriitorul Richard Grossman şi consultantul în artă Losa Lyons, au achiziţionat proprietatea la finalul anilor 1990 şi au făcut mai multe încercări de a o vinde.

Casa principală a fost construită în 1913 şi a fost cumpărată trei ani mai târziu de DeMille pentru 28.000 de dolari. El a locuit acolo până în 1959.

Casa secundară, ocupată într-o perioadă de Charlie Chaplin, a fost cumpărată tot de cuplul Grossman-Lyons, la finalul anilor 1990. Cei doi au vândut-o apoi producătorului TV John Wells, care, în 2007, a vândut-o pentru mai puţin de 6 milioane de dolari producătoarei Mary Parent.

În Laughlin Park mai locuiesc Natalie Portman, David Fincher, Kristen Stewart, Ellen Pompeo, will.i.am, Lauren Graham şi Casey Affleck.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri