Video De ce a fost proiectat numărul de morți de Covid-19 din Statele Unite pe unul dintre terenurile de golf ale lui Donald Trump

Data publicării:
Donald Trump, presedintele SUA, se afla in Biroul Oval
Foto: GettyImages

Protestatari anti-Trump au proiectat o imagine care compară numărul de vizite la golf ale președintelui american în lunile de pandemie, începând cu 7 martie, și bilanțul deceselor din cauza noului coronavirus în Statele Unite ale Americii.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Imaginea a fost făcută vizibilă cu ajutorul unui videoproiector și a fost proiectată pe terenul de golf pe care Trump îl deține în Scoția la Turnberry. Împreună cu imaginea care arată felul în care a crescut numărul deceselor de Covid în SUA în dreapta și numărul de partide de golf jucate de președinte în stânga în funcție de dată, a fost acompaniată și de fragmente de discurs ale lui Trump din perioada în care era candidat și îl critica pe Barack Obama pentru vizitele sale pe terenul de golf.

„Obama iese la golf în fiecare zi. Obama joacă mai mult golf decât jucătorii profesioniști din liga PGA. Și eu iubesc golful, dar dacă aș ajunge la Casa Albă, nu cred că aș călca pe la Turnberry din nou, nu cred că aș mai vedea Doral (n. red. - două dintre stațiunile de golf preferate de Donald Trump) din nou. Doral este proprietatea mea, în Miami. Nu cred că aș mai vedea multe dintre locurile pe care le frecventez. Aș sta în Casa Albă și aș munci până la epuizare.

Nu va fi timp de mers în vacanțe, nu va fi timp de mers la golf. Dacă voi fi ales președinte o să fiu mereu la Casa Albă. Nu mai plec. O să muncesc pentru voi, nu voi avea timp să joc golf. Dacă ai fi la Casa Albă, de ce ai vrea să joci golf?”, sunt fragmente de discurs ale lui Donald Trump, pe vremea când încă era candidat sau cetățean privat, și îl critica pe președintele de atunci, Barack Obama, pentru faptul că mergea să joace golf. Din data de 7 martie, pe toată durata pandemiei, Donald Trump a jucat golf de 24 de ori. Peste 200.000 de americani au murit în această perioadă de timp din cauza Covid-19.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
De ce au fost criticaţi Carmen şi Klaus Iohannis de Paştele ortodox! Românii au spus-o direct, după mesajele...
Digi FM
Mihai Mărgineanu și soția lui, 19 ani de iubire și doi copii. "Nici nu știi ce să zici la o aniversare din...
Pro FM
Hailey Bieber e însărcinată și are deja o burtică proeminentă. Modelul și Justin Bieber au anunțat că vor...
Film Now
Chris Hemsworth, dezvăluiri despre rolul interpretat în „Furiosa”, prequel al filmului „Mad Max: Fury Road”...
Adevarul
Alina Kabaeva, „olimpica lui Putin", primele declaraţii după despărţire: „Dacă îți spune conducerea să nu te...
Newsweek
VIDEO 26 de țări contra Chinei, care a izolat Taiwan cu avioane de luptă. Distrugător SUA, implicat
Digi FM
Mihai Albu a fost diagnosticat cu cancer. Creatorul de pantofi, primele declarații după ce a fost operat...
Digi World
Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și...
Digi Animal World
Un bărbat a mers pe autostradă cu un șarpe prins de bara de protecție. Imaginile filmate în trafic au devenit...
Film Now
Hugh Grant a înșelat-o cu o damă de companie, dar i-a rămas prieten apropiat. Elizabeth Hurley, sprijinită de...