Edward Snowden critică dur concedierea directorului FBI, cel care l-a vânat ani de zile

Data publicării:
edward-snowden-lg

Edward Snowden a criticat dur decizia lui Donald Trump de a-l concedia pe directorul FBI, James Comey, deși acesta a condus o adevărată vânătoare pentru capturarea lui Snowden, scrie The Time.

Edward Snowden este un fost angajat CIA acuzat de spionaj
Foto: Gulliver/GettyImages

"Acest director FBI a încercat să mă bage la închisoare din cauza activismului meu politic. Dacă eu mă pot opune concedierii lui, și tu poți", a scris Snowden pe Twitter, după decizia neașteptată a lui Trump de a-l da afară pe Comey.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Snowden, fostul angajat al CIA și NSA, este cel care a dezvăluit, pentru prima dată, programele de supraveghere a populației conduse de cele două agenții de inteligență,

El a fugit din SUA și a cerut azil politic în Rusia, trâind în prezent în Moscova. În trecut, Donald Trump și-a exprimat dorința de a-l "executa" pe Snowden, afirmând că "este un trădător teribil și știți ce le făceam odinioară trădătorilor, în zilele bune? Știți ce le făceam, da?".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri