Hillary Clinton şi-a reluat campania electorală

Data publicării:
Hillary Clinton Speaks At Event At Center For American Progress
Foto: Gulliver/Getty Images

Hillary Clinton şi-a reluat campania electorală după ce timp de trei zile a fost nevoită să ia o pauză pentru a-şi reveni după o pneumonie. Fosta primă doamnă a Statelor Unite părea a fi într-o formă bună în timpul mitingului din Carolina de Nord.

Ea a recunoscut că a sta acasă era ultimul lucru pe care dorea să-l facă cu două luni înainte de alegerile prezidenţiale, dar recunoaşte, totuşi, că pauza a ajutat-o să-şi refacă puterile.

Hillary Clinton a fost pe punctul să leşine în timpul comemorărilor atacurilor din 11 septembrie 2001 ceea ce a dat naştere discuţiilor privind capacitatea acesteia de a conduce cel mai puternic stat din lume, în cazul în care va câştiga alegerile din noiembrie.

Faptul că am avut câteva zile doar pentru mine a fost un privilegiu. Am vorbit cu vechi prieteni. Am petrecut timp cu dulcii noştri câini. Am reflectat. Ştiţi, campania electorală nu prea îţi lasă timp de reflectat şi este important ca din când în când să-ţi faci ordine în gânduri. Acest lucru m-a ajutat să mă reconectez la însemnătatea campaniei,” a declarat Hillary Clinton, candidatul democrat la alegerile prezidenţiale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri