Incendiu la o petrecere în California | Bilanţul morţilor a ajuns la 24

Data publicării:
incendiu california

Un nou bilanţ în cazul incendiului izbucnit la o petrecere din California - sunt 24 de decese confirmate acum, iar poliţiştii spun că e foarte probabil ca numărul victimelor să ajungă la 40.

Depozitul unde au izbucnit flăcările în timpul unei petreceri e nesigur şi pompierii au apucat să caute pe doar 20% din suprafaţa lui.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pentru moment, pompierii nu au reuşit să stabilească din ce cauză s-a produs tragedia.

Aproape 200 de oameni participau la petrecerea din depozitul "Corabia Fantomei", din Oakland, în momentul în care etajul al doilea al clădirii a fost cuprins de flăcări.

Directoarea Departamentului de Incendii din Oakland, Theresa Deloach-Reed, a explicat că incendiul a izbucnit vineri în jurul orei locale 22.30 (sâmbătă 9.30 ora României). Se pare că cei care şi-au pierdut viaţa în incendiu erau blocaţi la al doilea etaj al depozitului industrial, cunoscut sub numele de ”Oakland Ghostship”.

Prietenii și rudele participanților la petrecere au intrat sâmbătă dimineața pe paginile de social media pentru a afla vești despre cei dragi, potrivit East Bay Times. Unii au postat imagini și mesaje pe Facebook despre persoane de care nu reușeau să dea, în timp ce alții au transmis că au putut să scape nevătămați, potrivit sursei citate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri