O femeie din SUA a fost aruncată din greșeală în mașina de gunoi și compactată de patru ori. „Se auzeau numai strigăte” dinăuntru

Data actualizării: Data publicării:
operațiune de salvare a unei femei care a fost aruncată din greșeală în mașina de gunoi
Nu se știe de ce femeia se afla în tomberonul de gunoi sau cât timp a stat acolo înainte de a fi ridicată de mașina de gunoi. Captură foto: Boston 25

O femeie din Manchester, New Hampshire, a fost grav rănită după ce a fost aruncată din greșeală cu tot cu tomberonul în care se afla în mașina de gunoi și compactată de patru ori, scrie Sky News.

Nu se știe de ce femeia se afla în tomberonul de gunoi sau cât timp a stat acolo înainte de a fi ridicată de mașina de gunoi.

Femeia a reușit să supraviețuiască după ce a ajuns, împreună cu restul gunoaielor colectate, în sistemul montat la spatele mașinii de gunoi care procesează resturile, fiind compactată de patru ori.

„Se auzeau numai strigăte”, a povestit o vecină pentru postul local Boston 25. „Era în agonie.”

Femeia a fost zărită într-un final de unul dintre muncitori, care a văzut-o pe o cameră de supraveghere montată în interiorul mașinii.

Femeia urla încă și după ce pompierii au sosit pentru a o salva. Aceștia au reușit să o scoată din mașina de gunoi folosind o targă pe care au coborât-o în interiorul mașinii cu ajutorul unei macarale.

„Nu am văzut niciodată așa ceva”, a spus șeful serviciului de pompieri din Manchester, Ryan Cashin.

Femeia a fost dusă la spital cu răni grave, dar nu se cunoaște starea ei exactă de sănătate.

Editor : Raul Nețoiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri