Video Teroriști Hamas deghizați în soldați IDF răpesc un israelian arab. „Îți tai gâtul! Ai lucrat pentru infideli și acum te rogi la Alah?”

Data actualizării: Data publicării:
hamas deghizati ezgif.com-optimize (6)

Noi imagini apărute pe rețelele sociale arată modul perfid în care au acționat teroriștii Hamas pe 7 octombrie, când au declanșat valul de atacuri pe teritoriul Israelului. În clip se vede cum teroriștii au acționat inclusiv deghizați în uniforme de soldați israelieni, luând ostatic un cetățean israelian arab, de religie musulmană.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Imaginile sunt filmate cu ajutorul unei camere atașate de casca unui dintre teroriștii Hamas. Ei găsesc un civil israelian arab care se ascunde într-un adăpost pe șosea și îl scot de acolo sub amenințarea armei.

Civilul strigă la atacatori că este musulman și le cere să nu tragă.

Cadrele filmate prezintă mai mulți teroriști îmbrăcați în uniforme de soldați israelieni, dar și câțiva care poartă banderola verde specifică Hamas înfășurată în jurul capului.

Teroriștii îl scot pe civilul israelian din adăpost, îl lovesc cu patul armei și îl urcă într-o mașină, întrebând în ce direcție este kibbutzul Reim, iar cel care filmează amenință că îl omoară.

Terorist: - Te întreb ultima oară înainte să te împușc în cap, unde este Reim? Îți tai gâtul, unde este Reim?

Pentru că ostaticul nu răspunde, îl scot din mașină și îl bat din nou cu patul armei și cu picioarele și îl leagă cu sfoară.

Trântit la pământ și lovit cu sălbăticie, civilul cere îndurare în numele lui Alah, ceea ce stârnește și mai tare furia liderului grupului de teroriști.

Ostatic: - Te implor, în numele lui Alah!

Terorist: - Taci! Acum te rogi la Alah? Ai lucrat pentru infidelii de evrei și acum te rogi la Alah? Nu rosti numele lui Alah, câine, lucrezi pentru infideli!

Imaginile deosebit de dure se încheie cu ostaticul întins pe asfalt și legat la spate, înconjurat de teroriștii Hamas îmbrăcați în uniforme de soldați israelieni. 

Cel care a publicat clipul precizează că nu se știe dacă ostaticul mai este în viață sau care este soarta lui.

Citește și: IDF a cucerit un avanpost al Hamas în Gaza după o luptă de 10 ore, inclusiv în tunelurile teroriștilor

Editor : Bogdan Păcurar

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri