Trump a luat o pauză de la deciziile catastrofale de politică externă pentru a-şi susţine un fost subaltern într-un show cu dansatori

Data publicării:
donald trump si sean spicer
Sursă fotografii: Getty Images

Donald Trump a luat, luni, o scurtă pauză de la propria campanie, scandaluri, conflicte şi decizii de politică externă şi apărare catastrofale pentru a îi face campanie fostului purtător de cuvânt, controversatul Sean Spicer.

Atunci când nu îşi trădează aliaţii şi nu destabilizează regiuni întregi, preşedintele Statelor Unite se uită la show-uri de divertisment cu dansatori. Cu atât mai mult cu cât fostul său purtător de cuvânt, Sean Spicer este unul dintre protagoniştii acestei emisiuni.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Printre declaraţii belicoase la adresa adversarilor politici şi politică externă făcută în tweet-uri, preşedintele american nu a uitat nici să le ceară urmăritorilor lui de pe Twitter să îl voteze pe Sean Spicer în concursul „Dancing With The Stars”, un show american de prime-time în care dansatori profesionişti dansează cu amatori în cadrul unei competiţii care se desfăşoară de-a lungul mai multor săptămâni.

Sean Spicer a fost purtător de cuvânt la Casa Albă pentru şapte luni în 2017 şi este celebru pentru declaraţii contradictorii, gafe, şi miniciuni evidente. Sean Spicer a ajuns chiar să interzică prezenţa camerelor video la conferinţele de presă de la Casa Albă.

Editor: Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri