Turnul Eiffel şi Palatul Versailles, printre obiective turistice care au fost închise din nou în Paris din cauza protestelor

Data publicării:
turnul eiffel
Turnul Eiffel şi Palatul Versailles, printre obiective turistice care au fost închise din nou în Paris din cauza protestelor. Foto: Profimedia

Turnul Eiffel şi Palatul Versailles, printre alte obiective turistice din Paris şi din regiunea sa, au fost din nou închise publicului joi, cu ocazia celei de-a noua zi de acţiune la nivel naţional împotriva reformei pensiilor.

Arcul de Triumf, aflat la unul dintre capetele bulevardului Champs-Élysées, a fost de asemenea închis.

"Din cauza mişcării de grevă la nivel naţional, Turnul Eiffel este în prezent închis", se arată pe site-ul monumentului, citat de Agerpres. "Accesul la Parvis rămâne deschis şi gratuit. Vizitatorii care deţin bilete electronice pentru astăzi (joi) sunt invitaţi să îşi verifice e-mailul", precizează site-ul.

"Din cauza unei mişcări sociale la nivel naţional, domeniul şi palatul Versailles sunt închise în această joi, 23 martie 2023", precizează site-ul castelului.

"Nocturna muzeului d'Orsay a fost de asemenea 'anulată', închiderea fiind programată pentru 'ora 18:00'". Muzeul Luvru este deschis până la ora 18:00.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri