Digi24, singurul post TV de știri cu doi corespondenți speciali la Nisa

Data publicării:
Raluca Lunculescu

Digi24 este primul post de ştiri care a prezentat, în timp real, urmările atentatului din 14 iulie de la Nisa. Prin corespondeţele reporterului special de la Paris, prin mărturiile cutremurătoare ale românilor care se aflau în preajma Promenade des Anglais în timpul atacului şi prin primele declaraţii ale oficialilor francezi, Digi24 şi-a ţinut telespectatorii la curent cu cele mai importante clipe din noaptea de 14 iulie, în ediţiile speciale din noaptea atentatelor.

Corespondenții speciali Digi24, Raluca Lunculescu și Sebastian Perju, au ajuns la Nisa a doua zi şi transmit de acolo, în direct, toate informațiile noi și esențiale care apar în urma atacului terorist comis de Ziua Naţională a Franţei.

***

Digi24 este un canal liber la retransmisie. În martie 2014 a intrat, în urma unei decizii a CNA,  în grila must carry. Astfel, Digi24 poate fi urmărit de către toţi abonaţii la serviciul Digi TV de la RCS & RDS, dar şi în grilele TV ale tuturor operatorilor de cablu din România. În reţeaua Telekom se află în grilă pe poziţia 742 în cadrul serviciului IPTV şi la NextGen în grila digitală pe 275. Abonaţii UPC pot urmări programele postului de ştiri Digi24, pe poziţia 809.

Citiți și:

Corespondență de la Nisa. Cum arată orașul a doua zi după atentat

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri