Imagini din cuibul teroriștilor din Londra

Data publicării:
cuib

Au apărut imagini cu întâlnirea conspirativă a teroriştilor care au ucis opt oameni în Londra. Atacatorii sunt surprinşi cu cinci zile înainte de atentat: râd, glumesc şi se îmbrăţişează, ca trei prieteni buni, fără nicio grijă pe lume.

29 mai, puţin după miezul nopţii. Cei trei terorişti se întâlnesc lângă o sală de sport din Londra frecventată de musulmani şi unde lucra unul dintre ei. Îşi ascund telefoanele mobile şi se îndepărtează de camera de supraveghere. Se întorc după 10 minute, îşi recuperează telefoanele mobile, se îmbrăţişează şi se despart cu zâmbetul pe buze.

După cinci zile de la această întâlnire, cei trei terorişti îşi pun planul în aplicare. Cu o dubă albă intră în plin în oameni pe Podul Londrei. Coboară apoi şi se năpustesc cu cuţitele asupra trecătorilor. Ucid opt oameni şi rănesc alţi 48.

O cameră instalată în zonă a înregistrat scena anihilării celor trei terorişti de către poliţie. Filmarea începe cu cei trei atacatori năpustindu-se cu cuţitele asupra unui trecător care fuge în încercarea de a se salva. Imediat apare în cadru şi o maşină de poliţie. Agenţii coboară, încep să tragă asupra teroriştilor şi nu se opresc până nu sunt siguri că suspecţii au fost ucişi.

Ancheta masacrului este departe de final. Poliţistii încearcă să afle şi alte detalii despre atacatori şi apelează la populaţie. Oamenii care au văzut duba folosită de terorişti sau au fost în apropiere de locurile atacurilor sunt rugaţi să anunţe poliţia. Continuă şi raidurile antiteroriste. 3 persoane suspectate că pregăteau noi atacuri au fost arestate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri