Video Şapte răniţi într-un nou accident în cel mai mare parc de distracții din Germania. Este al doilea incident în câteva săptămâni

Data actualizării: Data publicării:
europa park din germania
Şapte răniţi într-un nou accident în parcul de distracții Europa-Park din sudul Germaniei. Este al doilea incident în câteva săptămâni. Foto: Profimedia

Şapte persoane au fost rănite într-un nou accident la Rust, în sudul Germaniei, în cel mai mare parc de distracţie din ţară, Europa-Park, unde scena spectacolului Retorno dos Piratas” s-a surpat în zona de sosire a unui montagnes russes, scrie presa germană.

Poliţia a anunţat luni seara că şapte persoane au fost rănite - doi vizitatori şi cinci artişti.

Trei dintre răniţi au fost transportaţi la spital, potrivit publicaţiei locale Badische Zeintung.

Un vizitator a fost rănit la gât, a anunţat un purtător de cuvânt al parcului citat de presa germană.

Bucăţi de scenă au căzut pe zona de sosire a montagnes russes „Atlantica SuperSplash”.

Accidentul a avut loc în zona tematică portugheză a parcului.

„Bazinul mobil al spectacolului cu plonjări prin salt s-a fisurat în timpul unei reprezentaţii azi (luni). Apa s-a scurs în lacul Atlantica SuperSplash. Un vizitator a fost zgâriat uşor”, a anunţat parcul de atracţii pe contul de Twitter.

Europa-Park a anunţat că atracţia Atlantica SuperSplash urma să fie repusă în funcţiune „în curând”, după curăţarea zonei.

Însă nu s-a făcut niciun anunţ cu privire la reluarea spectacolului „Retorno dos Piratas”.

Este vorba despre al doilea accident în câteva săptămâni în cel mai mare parc de distracţii din Germania, notează sursa citată de News.ro.

În iunie, 25.000 de vizitatori au fost evacuaţi în urma unui incendiu cauzat probabil de „o problemă tehnică”, potrivit primelor elemente ale unei anchete a poliţiei.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri