Video Scene ca-n Mad Max pe străzile Franței. Un protestatar cu motocicleta trage pe asfalt o drujbă pornită

Data actualizării: Data publicării:
moto ezgif.com-resize (25)

Imagini șocante continuă să vină din Franța, după cinci nopți consecutive de haos, violențe și mii de arestări la protestele provocate de moartea unui tânăr de 17 ani, de origine algeriană, împușcat de un polițist pentru că a refuzat să coboare din mașină.

Un nou clip de la protestele din Franța s-a viralizat pe rețelele sociale, un video care surprinde un motociclist trăgând după el pe asfalt o drujbă pornită și este la doar un pas de a-i reteza picioarele unui alt protestatar, care se ferește sărind peste arma improvizată.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Clipul este puternic distribuit pe rețelele sociale, iar mulți dintre comentatori nu s-au putut opri din a face comparație între această scenă reală și scenele violente din seria distopică Mad Max.

Preşedintele Emmanuel Macron şi-a amânat vizita de stat în Germania, care era prevăzută de duminică până marţi, a anunţat sâmbătă preşedinţia germană într-un comunicat, din cauza revoltelor din Franța.

Țara este zguduită de proteste violente, soldat cu lupte de stradă, distrugeri și mii de arestări, după uciderea de către poliție a unui tânăr de 17 ani, Nahel, de origine algeriană, în urma unui incident în care acesta a refuzat să coboare din mașină.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri