Video Un alt artist rus care a apărut la un concert doar cu o șosetă pe penis a fost arestat

Data publicării:
artist rus dezbracat
Artistul a fost reținut pe un aeroport din Sankt Petersburg. Foto: Captură Twitter

Un cântăreț rus a fost reținut pentru că a apărut în timpul unui concert purtând doar o șosetă pe penis, la câteva săptămâni după ce un rapper a fost închis pentru că a făcut același lucru la o petrecere de la Moscova care a provocat un scandal național, scrie The Guardian.

Maxim Tesli, solistul unei trupe numită Shchenki (Cățelușii), a fost reținut pe un aeroport din Sankt Petersburg, a informat agenția de știri de stat Tass. Postul de știri local Fontanka a spus că a fost acuzat de huliganism.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Luna trecută, Nikolai Vasiliev, un rapper cunoscut sub numele de Vacio, a fost condamnat la 15 zile de închisoare și amendat cu 200.000 de ruble (2.182 USD) pentru „propagandă LGBT” după ce a apărut doar cu o șosetă pe penis la o petrecere cu vedete aproape goale, într-un club de noapte din Moscova.

Evenimentul a provocat o reacție puternică într-un moment în care Rusia poartă un război în Ucraina, iar autoritățile promovează o agendă socială din ce în ce mai conservatoare. Multe dintre vedetele care au participat și-au cerut scuze public.

Nu este clar dacă apariția la concert a lui Tesli a fost gândită ca un gest de solidaritate cu Vacio.

Presa rusă a scris că pedeapsa inițială de 15 zile a rapperului a fost prelungită cu încă 10 zile și că i s-a emis o citație pentru a se prezenta la un birou militar de recrutare.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri