Un avion al Austrian Airlines care zbura spre New York s-a întors după două ore, după ce toaletele s-au defectat

Data actualizării: Data publicării:
avion al austrian airlines
Un avion al Austrian Airlines care zbura spre New York s-a întors după două ore, după ce toaletele s-au stricat. FOTO: Profimedia Images

Un avion al Austrian Airlines a fost nevoit să se întoarcă din zborul spre New York, după două ore de la decolare, după ce i s-au defectat toaletele.

Aproximativ 300 de persoane se aflau la bordul avionului Boeing 777.

După două ore de la decolare, echipajul a constatat că la cinci din cele opt toalete din avion nu se mai putea trage apa, a declarat un purtător de cuvânt pentru AFP, citat de Insider.

Este vorba despre o cursă de la Viena la NewYork, care de obicei durează opt ore.

Este pentru prima dată când problema toaletelor afectează un zbor Austrian Airlines, a declarat purtătorul de cuvânt al companiei. Între timp, problema a fost rezolvată, a adăugat acesta.

În cazul în care toaletele se strică, zborurile de pasageri sunt de obicei deviate spre cel mai apropiat aeroport.

Un avion Norwegian Air cu 85 de oameni la bord s-a întors la Oslo în ianuarie 2018, când toaletele i s-au stricat. 

În august 2018, un scutec aruncat a blocat o toaletă a unui avion American Airlines. Cursa nu a putut fi deviată spre un aeroport, deoarece avionul zbura deasupra Oceanului Pacific. Pasagerilor li s-a spus să urineze în pungi și sticle de plastic.

Totodată, un zbor United Airlines din decembrie 2013 de la Phoenix la Cleveland a fost, de asemenea, anulat deoarece un scutec a înfundat o toaletă.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri