Un băiat de 14 ani a furat un autobuz școlar, a lovit o mașină și a încercat să calce un bărbat. Cum a fost prins

Data actualizării: Data publicării:
autobuz scolar galben pe autostrada
Un băiat de 14 ani a furat un autobuz școlar, a lovit o mașină și a încercat să calce un bărbat. Foto: Twitter/ Metro Nashville PD

Un băiat de 14 ani din statul american Tennessee a furat un autobuz școlar, a lovit o mașină, a încercat să calce un bărbat, apoi a pornit în viteză pe autostradă, potrivit poliției din Nashville, citate de Business Insider.

Adolescentul a furat autobuzul școlar de la școala Kipp College Prep din cartierul Antiohia din Nashville sâmbătă după-amiază, conform unui comunicat de presă al Departamentului de Poliție din Nashville.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Adolescentul, al cărui nume nu a fost făcut public, a mers cu autobuzul prin oraș, lovind o pompă de motorină și încercând să calce pe cineva la o benzinărie.

La scurt timp după aceea, s-a îndreptat spre autostrada interstatală și a lovit o mașină, a spus poliția.

Pentru a-l opri, polițiștii au montat o bandă cue țepi pe autostradă. Tânărul a văzut-o și a încercat să întoarcă autobuzul. Când a redus viteza pentru a întoarce, polițiștii au fugit autobuz, au spart geamurile ușilor și l-au electrocutat cu taserul, potrivit comunicatului.

Adolescentul a fost arestat și plasat într-un centru detenție pentru minori. El se confruntă acum cu mai multe acuzații, de la furt la agresiune gravă.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri