Video Un britanic a descoperit o fântână veche de 300 de ani sub bucătăria casei sale. Decizia neobișnuită pe care a luat-o i-a uimit pe toți

Data actualizării: Data publicării:
fantana
Un bărbat a descoperit o fântână veche de 300 de ani sub bucătăria casei sale. Sursa: capturi TikTok

Un bărbat care își renova casa din Cheshire, Marea Britanie, a descoperit sub bucătărie o fântână veche de 300 de ani. A postat imaginile pe TikTok, iar acestea au devenit virale, relatează Business Insider.

Utilizatorul @MortyLad a postat filmulețe cu descoperirea sa și cu noile sale planuri de renovare a bucătăriei, ajungând astfel la 421.000 de urmăritori pe TikTok. Clipurile sale au devenit virale, mai ales după ce și-a anunțat decizia neobișnuită de a încorpora fântâna în noul său plan pentru bucătărie, ceea ce a încântat și uimit publicul.

@mortylad Bring on glass installation day! 💪🏻#welltok #hiddenwell #kitchenfeature #kitchenrenovation #homerenovation #hiddenroom #wishingwell #excavation #oldwell #walkonwell #englishhistory #unexpectedfind #advert #oldhousefinds #secrettunnel #bunker #abandoned #oldbottledump #oldbottles #thepoolguy #thering #outerbanks #silenceofthelambs ♬ Dreams - lofi'chield

@MortyLad, care a refuzat să-și dezvăluie numele, a declarat pentru Insider săptămâna aceasta că este un instalator pensionat în vârstă de 48 de ani, așa că are puțină experiență cu o renovare atât de neobișbuită. El plănuiește să monteze un panou circular de sticlă, suficient de solid pentru a trece peste fântână, cu reflectoare dedesubt, astfel încât aceasta să poată fi privită în toată splendoarea sa.

Proiectul este în desfășurare, dar un clip care recapitulează demersurile sale a acumulat 32 de milioane de vizualizări de când a fost distribuit pe TikTok, marți.

Evident, nu vom lăsa o gaură deschisă în mijlocul bucătăriei”, a povestit fiica lui @MortyLad într-un clip pe TikTok.

Va fi iluminată și acoperit cu sticlă specială. Fântâna face parte din istoria casei noastre și dorim să o păstrăm așa”, a explicat ea.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri