Un bărbat susține că și-a schimbat personalitatea după ce a fost accidentat de Gwyneth Paltrow pe pârtia de schi

Data publicării:
Actrița Gwyneth Paltrow ia parte la procesul în care a fost dată în judecată pentru că s-ar fi lovit de un schior pe pârtie pe 21 martie 2023.
Gwyneth Paltrow susține în cadrul procesului că ea a fost cea lovită în accidentul de pe pârtie. Foto: Profimedia Images

Avocatul unui bărbat care s-a ciocnit pe o pârtie de schi cu actrița Gwyneth Paltrow, în 2016, a acuzat-o pe vedetă că mergea "neglijent" și era "distrată", aceasta purtând vina pentru accidentul în urma căruia clientul său s-a ales cu răni la cap și patru coaste rupte, dar și cu personalitatea schimbată. Actrița spune, în schimb, că bărbatul s-a ciocnit de ea, scrie BBC.

Terry Sanderson, un fost medic specializat în optometrie, care are acum 76 de ani, susține că și-a schimbat personalitatea în urma accidentului, un lucru care l-a costat relația cu iubita sa de atunci. Acesta o mai acuză pe actriță că a plecat de la locul accidentului, după coliziune, fără să ceară ajutor. Terry Sanderson ceruse inițial despăgubiri de 3,1 milioane de dolari, însă acum și-a redus pretențiile la 300.000 de dolari.

La rândul ei, Gwyneth Paltrow spune că Terry Sanderson este cel care a lovit-o pe ea, pe pârtie, iar motivul pentru care a fugit este că se temea de un atac. Aceasta l-a dat la rândul ei în judecată pe bărbat și îi cere despăgubiri de un milion de euro.

"După accident a încetat să mai fie șarmant"

În procesul care a început marți, avocatul lui Terry Sanderson a susținut că modul neglijent în care Gwyneth Paltrow schia a fost motivul accidentului.

"Schiorii distrați provoacă accidente", a susținut Lawrence Buhler, avocatul fostului medic.

"Ea știa că dacă va schia în acest fel, dacă va schia orbește la vale, uitându-se în sus și într-o parte, este neglijentă. Știa că dacă va continua să schieze în felul acesta se va lovi de cineva".

Avocatul a susținut că Gwyneth Paltrow s-a ciocnit de clientul său, apoi și-a continuat drumul, lăsându-l pe bărbat pe pârtie deși acesta era inconștient. Avocatul a mai acuzat-o pe actriță că nu a chemat ajutor. Avocatul a adăugat că clientul său și-a schimbat personalitatea în urma coliziunii care l-a lăsat cu o rană la cap și patru coaste rupte.

Terry-Sanderson
Terry Sanderson susține că personalitatea lui s-a schimbat după ciocnirea pe pârtie cu Gwyneth Paltrow. Foto: Profimedia Images

"Înainte de coliziune, Terry era o persoană șarmantă, extrovertită, sociabilă. Ducea o viață plină, călătorea în toată lumea, făcea tot ce este posibil pentru a se bucura de viață și a fi sănătos. Dar după accident a încetat să mai fie șarmant", a spus avocatul în timpul procesului.

Karlene Davidson, iubita lui Terry Sanderson în 2016, a confirmat în calitate de martor că personalitatea bărbatului s-a schimbat, după accident, iar acest lucru a dus la despărțirea lor.

Gwyneth Paltrow susține că ea a fost victima

Avocatul actriței, Steve Owens, spune însă că acuzațiile lui Terry Sanderson sunt "niște prostii".

Potrivit vedetei, vina pentru accident este a fostului medic. Gwyneth Paltrow și-ar fi început coborârea pe pârtie, când fostul medic a intrat în ea, din spate.

Avocatul actriței a susținut că este posibil ca Terry Sanderson să nu o fi văzut pe Paltrow. Bărbatul a suferit un atac cerebral înainte de accident în urma căruia a rămas cu probleme de vedere și auz.

Steve Owens a adăugat că actrița a crezut că este atacată și acesta este motivul pentru care a fugit.

"E posibil să-l fi înjurat. A fost speriată și s-a resimțit fizic", a susținut avocatul. Acesta a adăugat că problemele de sănătate invocate de Terry Sanderson pot fi puse pe seama vârstei.

Cheia procesului este să se stabilească care dintre cei doi schiori era în fața celuilalt. Regulile stațiunii Deer Valley, unde a avut loc accidentul, spun că este responsabilitatea celor ce vin din spate să îi evite pe cei din față.

Unul dintre martori, Craig Ramon, care este prieten cu Terry Sanderson și se afla cu el pe pârtie în ziua accidentului, a declarat că a auzit atunci un strigăt, iar când s-a întors a văzut-o pe Gwyneth Paltrow lovindu-se de Sanderson.

Însă avocatul actriței a arătat că martorul suferă de daltonism, afirmând că este posibil ca acesta să fi confundat cele două persoane, dat fiind că ambele purtau echipament complet de schi.

Procesul ar urma să fie finalizat săptămâna viitoare.

Editor : D.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri