Un cunoscut cascador francez a murit după ce a căzut de la etajul 68 al unui zgârie-nori din Hong Kong

Data publicării:
Remi Lucidi, un cunoscut cascador francez
Remi Lucidi, un cunoscut cascador francez, în vârstă de 30 de ani, a murit după ce a căzut de la etajul 68 al unui zgârie-nori din Hong Kong. FOTO: Instagram/ remnigma

Remi Lucidi, un cunoscut cascador francez, în vârstă de 30 de ani, a murit după ce a căzut de la etajul 68 al unui zgârie-nori din Hong Kong, transmite Sky News.

Remi Lucidi a fost văzut ultima dată joi bătând la fereastra unui zgârie-nori de la etajul 68, potrivit South China Morning Post. O menajeră din clădire ar fi sunat la poliție după ce l-a văzut pe bărbatul la fereastră, în timp ce Lucidi cerea ajutor înainte de a-și pierde echilibrul.

Poliția a declarat că bărbatul a căzut înainte de sosirea autorităților.

Aparatul său de fotografiat, care conținea videoclipuri și fotografii din timpul momentelor în care practica sporturi extreme, ar fi fost găsită la locul accidentului, împreună cu cartea sa de identitate.

„O anchetă preliminară a sugerat că bărbatul era un pasionat de sporturi extreme. Este posibil ca acesta să fi rămas blocat în afara unui zgârie-nori și a bătut la fereastră pentru a cere ajutor, dar a căzut și a murit”, a declarat o sursă pentru site-ul de știri.

Lucidi ar fi intrat în Turnul Tregunter, situat în districtul de lux Mid-Levels din Hong Kong, joi, și i-a spus unui agent de securitate că se afla în vizită la un prieten de la etajul 40.

El ar fi fost văzut pe camerele de supraveghere ieșind din liftul de la etajul 49 și pe scara de la ultimul etaj, unde a forțat și o ușă.

Potrivit cotidianului South China Morning Post, el a fost văzut ultima dată de o menajeră în timp ce bătea la fereastra unui apartament.

Lucidi a postat ultima dată pe Instagram pe 24 iulie, fiind vorba de o fotografie din vârful unui turn din Times Square din Hong Kong. El s-ar fi cazat la o pensiune din Hong Kong pe 17 iulie, potrivit autorităților.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri