Un om de afaceri italian a murit strivit sub mii de roți de brânză. Fiecare cântărea 40 de kilograme

Data actualizării: Data publicării:
Giacomo Chiapparini a murit strivit sub mii de roți de brânză grana padano, în depozitul său
Giacomo Chiapparini a murit strivit sub mii de roți de brânză grana padano, în depozitul său. Foto: Profimedia Images

Un om de afaceri italian, în vârstă de 74 de ani, a murit strivit sub mii de roți de brânză grana padano, în depozitul său. Potrivit pompierilor, o roată cântărea 40 de kilograme, scrie The Guardian.

Giacomo Chiapparini se afla duminică în depozitul său din nordul regiunii Lombardia, din Italia, atunci când, sub greutatea a mii de roți de brânză, unul dintre rafturi a cedat.

Bărbatul a murit strivit de greutatea calupurilor, a declarat, luni, pentru AFP, pompierul Antonio Dusi.

Ca să ajungă la Chiapparini, salvatorii au fost nevoiți să mute brânzeturile și rafturile cu mâna, iar asta le-a luat „în jur de 12 ore”, a declarat Dusi.

Italy, Romano di Lombardia: The dairy entrepreneur Giacomo Chiapparini, died overwhelmed by 25 thousand wheels of Grana Padano cheese on his farm after after a shelf of Grana Padano collapsed causing a deadly domino effect
Giacomo Chiapparini a murit strivit sub mii de roți de brânză grana padano, în depozitul său. Foto: Profimedia Images

Depozitul, situat în orășelul Romano di Lombardia, de lângă Bergamo, conținea 25.000 de roți de grana padano, o brânză tare care seamănă cu parmezanul și este foarte populară în Italia.

Chiapparini a mers să verigice roțile în curs de maturare, care erau depozitate pe rafturi metalice – cel mai înalt dintre acestea se afla la zece metri.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri