Un traficant de droguri a fost prins de polițiștii care au intrat în casa lui, după ce a sunat să raporteze că este jefuit

Data publicării:
Bărbat din Marea Britanie condamnat la închisoare
Bărbatul a fost condamnat la trei ani de închisoare. Foto: Shutterstock

Un traficant de droguri din Marea Britanie a fost condamnat la închisoare pentru trei ani după ce a sunat la poliție de pe același telefon pe care l-a folosit pentru a încheia afaceri cu droguri. Rakib Khan a folosit numărul de telefon pentru a apela la poliție să anunțe că este jefuit când de fapt poliția a intrat peste el pentru a-l aresta, potrivit SkyNews.  

Rakib Khan, în vârstă de 23 de ani, a sunat la poliție în martie 2022, ca parte din eliberarea condițională în timpul unei alte investigații pentru alte delicte. După un an, acesta a folosit același număr de telefon pentru a reporta că este jefuit când, de fapt, polițiștii au intrat peste el în casă pentru a-l aresta. 

Poliția din Manchester l-a arestat pe Khan în iulie 2023 după ce au aflat că numărul de telefon pe care acesta l-a folosit avea legături cu organizația de droguri Ali din Oldham. Au existat suspiciuni conform cărora polițiștii credeau că acest număr de telefon era folosit de organizația criminală de droguri pentru a contacta clienți și pentru a vinde substanțe ilegale. Organizația făcea până la 1000 de lire pe zi. 

Rakib Khan era un traficant de droguri care avea conexiuni în organizația Ali, însă acesta folosea un număr de telefon separat pentru afacerile sale. 

Acesta a pledat vinovat la Minshull Street Crown Court din Manchester la data de 19 aprilie, pentru implicarea în afaceri cu heroină și cocaină și pentru deținerea de droguri de clasa B, fiind condamnat la trei ani de închisoare. 

Poliția spune că sentința lui Rakib Khan a perturbat organizația criminală Ali. Rhiann O'Malley, care face parte din departamentul de crime din cadrul poliției a spus că: „Vom continua să acționăm după toate informațiile primite și suntem determinați să ne asigurăm că cei care încalcă legea vor apărea în fața justiției.” 

Editor : C.S.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri