United Tribuns, rivalii grupării Hells Angels, au fost interziși în Germania

Data actualizării: Data publicării:
Gașca United Tribuns
Gruparea s-a angajat în confruntări violente cu rivalii de la Hells Angels, creând o ameninţare gravă pentru public, potrivit autorităților germane. Captură foto: Facebook / United Tribuns

Autorităţile germane au interzis gruparea United Tribuns, despre care se crede că ar avea în total 1.700 de membri, afirmând că o parte dintre ei sunt suspectaţi de comiterea de infracţiuni violente, relatează miercuri Reuters.

Odată cu anunțul interzicerii acestei grupări, poliția a percheziționat peste 100 de proprietăți din nouă landuri germane și a confiscat arme – bâte de baseball, macete și rozete de box – precum și o imprimantă 3D care ar fi fost folosită pentru a fabrica rozetele.

Interdicţia vizează circa 100 de membri ai grupării în Germania, unde toate bunurile acesteia vor fi confiscate, a precizat ministerul german de interne, scrie Agerpres. „Membrii United Tribuns au comis infracţiuni din cele mai grave, cu caracter sexual, trafic de persoane şi tentative de omor”, a subliniat Nancy Faeser într-un comunicat.

Potrivit comunicatului, gruparea s-a angajat în confruntări violente cu rivalii de la Hells Angels, creând o ameninţare gravă pentru public. O persoană a murit în 2016 în urma unui schimb de focuri care a avut loc între cele două găști în orașul Leipzig, potrivit The Guardian.

Creată în 2004 de un fost boxer bosniac, Armin Culum, gruparea susţine că are ca interese artele marţiale şi fitness-ul, dar în realitate luptă pentru putere pe scena bandelor criminale, a conchis ministrul german.

Editor : Raul Nețoiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri