VIDEO. Accident bizar în Rusia. Un elicopter al FSB este distrus după ce intră direct într-un stâlp de pe pistă

Data publicării:
elicopter rusia distrus
Elicopterul a fost distrus, după ce a intrat într-un stâlp de pe pistă. Foto: Captură video

Un accident aviatic bizar a avut loc pe un aerodrom militar din regiunea rusească Iakuțk, din Siberia. Un elicopter al FSB a fost distrus după ce a intrat într-un stâlp de pe pistă.

Incidentul a avut loc pe Aeroportul Mezhdunarodni din regiunea Iakuțk și arată un elicopter Mil Mi-26 manevrat de angajați FSB. Aparatul de zbor este condus cu viteză extrem de redusă spre un stâlp de pe marginea complexului, pe care-l retează cu elicea. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Incidentul a dus la distrugerea aparatului de zbor, care după ce a retezat stâlpul s-a dezintegrat. Informațiile ulterioare arată că accidentul nu s-a soldat cu victime umane, dar pagubele produse aparatului de zbor sunt majore.

Zilele trecute, tot în Siberia, un elicopter Mi-8 s-a prăbușit după ce a lovit fire electrice în timpul aterizării. La bord se aflau 13 persoane, şase dintre ele au murit. 

Elicopterul Mi-8 a intrat în picaj după ce a lovit fire electrice, potrivit informaţiilor preliminare transmise de Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri