VIDEO Antrenorul clubului de volei SCM Zalău, a cărui fiică a fost ucisă în masacrul de la Belgrad, a ajuns la locul tragediei

Data actualizării: Data publicării:
antrenor2
Antrenorul clubului de volei SCM Zalău, a cărui fiică a fost ucisă în masacrul de la Belgrad, a ajuns la locul tragediei FOTO: Digi24

Dragan Kobiljski, antrenorul sârb al clubului de volei SCM Zalău, a cărui fiică a fost ucisă în masacrul de la școala primară, a ajuns la Belgrad. Joi, el s-a recules la locul tragediei, împreună cu soția lui.

Fata, în vârstă de 13 ani, era colegă de clasă cu atacatorul. Tatăl ei se afla în România când a aflat că și fiica lui a murit în masacru.

Dragan Kobiljski și soția lui au aprins o lumânare în fața școlii.

Era extrem de agitat, plângea, era dărâmar și mi-a dat și mie nefericita veste... I-am cunoscut fetițele, pentru că l-au vizitat aici, la Zalău, au fost prezente la câteva antrenamente... Cu atât mai mult îmi pare rău, pentru că i-au văzut împreună și știam ce familie frumoasă sunt. Vom merge la Belgrad, la înmormântare, să-i oferim tot suportul nostru”, a declarat Adrian Feher, manager secția de volei SCM Zalău.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri