VIDEO. Kadîrov spune că zvonurile privind starea sa de sănătate sunt „minciuni”

Data actualizării: Data publicării:
kadirov
Liderul cecen Ramzan Kadîrov, un aliat ferm al preşedintelui Vladimir Putin în Rusia, a publicat duminică un video nedatat cu el. FOTO: Profimedia Images

Liderul cecen Ramzan Kadîrov, un aliat ferm al preşedintelui Vladimir Putin în Rusia, a publicat duminică un video nedatat cu el, numind „minciuni” zvonurile care circulă despre deteriorarea stării sale de sănătate, potrivit AFP, citată de Agerpres.

Vineri, relatări din presa ucraineană, citând surse din diaspora cecenă şi confirmate portalului Obozrevatel de serviciile secrete ucrainene, au indicat că Ramzan Kadîrov, un susţinător ferm al ofensivei ruse din Ucraina, este în comă, „grav” bolnav. AFP precizează că nu a putut verifica aceste informaţii dintr-o sursă independentă.

„Îi sfătuiesc cu tărie pe toţi cei care nu pot distinge adevărul de minciunile de pe internet să ia aer curat, să-şi pună ideile în ordine”, a scris Ramzan Kadîrov într-un mesaj care însoţeşte un scurt video filmat pe model selfie.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Zâmbind, se uită la cameră, cu faţa totuşi vizibil umflată.

AFP nu a putut stabili independent când a fost filmat clipul.

„Ploaia este minunat de revigorantă”, a mai scris liderul cecen, în picioare pe o potecă şi cu glugă pe cap.

Kremlinul nu a comunicat nimic oficial până în acest moment cu privire la starea de sănătate a lui Kadîrov, aflat la putere din 2007 în Cecenia, o mică republică rusă cu majoritate musulmană în Caucaz.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri