VIDEO. Moment jenant pentru un ministru din Noua Zeelandă în timpul unui interviu online. Prezentatorul a izbucnit în râs

Data publicării:
ministru noua zeelanda
Moment jenant pentru un ministru din Noua Zeelandă în timpul unui interviu online. Foto: Captură Twitter

Moment jenant pentru un ministru din Noua Zeelandă în timpul unui interviu pentru un post de televiziune. Transmisiunea directă a fost întreruptă de fiul ei, care a intrat în cameră cu un morcov în mână, râzând de forma lui ciudată și arătându-l la cameră.

Carmel Sepuloni, ministrul Dezvoltării Sociale, ținea un interviu live prin Zoom, când fiul ei a intrat în cameră râzând și ținând în mână un morcov care avea o formă ciudată.

Pe filmare se vede cum Carmel Sepuloni încearcă să evite momentul, însă fiul său continuă să fluture morcovul în fața camerei. Prezentatorul TV a izbucnit imediat în râs.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ulterior, ministrul a scris pe pagina sa de Twitter: „Momentul acela în care ții un interviu live prin Zoom și fiul tău intră în cameră râzând și ținând în mână un morcov deformat, asemănător cu o parte a corpului masculin. Da, aproape că ne luptăm cu un morcov la cameră și da, acum râd de asta, dar la momentul respectiv nu!”.

„Notă pentru sine: nu voi mai cumpăra pachetul de morcovi cu formă ciudată”, a mai adăugat aceasta.

Acest gen de incidente a devenit din ce în ce mai frecvent de la izbucnirea pandemiei de Covid-19, în care majoritatea interviurilor sunt susținute de la distanță, prin intermediul aplicațiilor precum Zoom, scrie The Guardian, potrivit Mediafax.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri