VIDEO. Momentul când un elan rămâne fără coarne. Imaginile au devenit virale

Data actualizării: Data publicării:
un barbat tine in maini coarne de elan
Momentul când un elan rămâne fără coarne. Sursa: captură video

Când o furtună de zăpadă s-a îndreptat spre Alaska, în seara zilei de 15 decembrie, Tyra Bogert a mers la sora ei, pentru că se temea de o pană de curent. Atunci, a primit o notificare de la camera de supraveghere pe care o avea la ușă. Mișcarea detectată de cameră era de la un elan, relatează NBC News.

Un elan a trecut prin fața casei și și-a scuturat corpul, aproape ca un câine nemulțumit, apoi i s-au rupt coarnele. Animalul, vădit surprins de cele întâmplate, a fugit repede.

@tyrabogert Moose dropping antlers at my house! #moose#antler#shedding #scaredtheshitoutofhim ♬ original sound - Tyra Bogert

Lui Bogert nu-i venea să creadă că a văzut acest lucru în timp real.

Ea a postat videoclipul pe TikTok și Facebook, unde a devenit imediat viral. A făcut peste 18 milioane de vizualizări pe TikTok în câteva zile.

@tyrabogert Replying to @anicole0827 part 2!! #alaska#moose#bullmoose ♬ original sound - Tyra Bogert

Bogert locuiește într-un oraș numit Houston, la aproximativ o oră și jumătate la nord de Anchorage. Ea spune că ea și soțul ei s-au mutat acolo în 2020 și au primit camera de supraveghere în 2021 în „scopuri de securitate”, dar în cea mai mare parte au ajuns să captureze imagini ale faunei sălbatice locale.

„Suntem destul izolați aici. Nu suntem o comunitate suburbană”, a spus ea.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri