VIDEO O femeie a găsit un șarpe veninos în dozatorul de apă al frigiderului

Data publicării:
O femeie a găsit un șarpe veninos în dozatorul de apă al frigiderului
O femeie a găsit un șarpe veninos în dozatorul de apă al frigiderului. Sursa: captură video

O femeie din Australia a găsit un șarpe negru de mari dimensiuni, potențial periculos, în dozatorul de apă și gheață al frigiderului, realatează Science Alert.

Gail Auricht a descoperit intrusul, cu o lungime de aproximativ 80 de centimetri, pe 13 ianuarie, în frigiderul din curtea casei ei din Adelaide Hills.

Cel mai probabil, șarpele încerca să se răcorească, având în vedere temperaturile ridicate din Australia, și a rămas blocat în dozator.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Femeia și-a păstrat calmul și a cerut ajutor, iar vecinii ei au contactat un specialist în prinderea șerpilor, care a îndepărtat în siguranță reptila.

Nu este singurul caz de acest fel. Tot în Australia, săptămâna aceasta, un șarpe din aceeași specie a fost văzut ascunzându-se sub automatul de cafea al unui restaurant. În aceeași zi în care șarpele a intrat în dozatorul de apă al lui Gail, un altul a reușit să se strecoare într-o mașină de pompieri.

Șerpii negri cu burtă roșie (Pseudechis porphyriacus), cunoscuți pentru spatele lor negru și strălucitor și pentru burta lor neobișnuită, strălucitoare, sunt întâlniți frecvent pe coasta de est a Australiei.

Această specie este veninoasă, dar se crede că nu este agresivă și rareori mușcă fără a fi provocată. Șerpii mănâncă în general broaște, șopârle, mamifere mici și șerpi, inclusiv din propria lor specie.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri