Fata de 14 ani și nepotul ei de 2 ani, pentru care s-a emis RO-Alert după ce au dispărut, au fost găsiți

Data publicării:
masina de politie
FOTO: Shutterstock

La aproape 20 de ore de când au fost dați dispăruți, cei doi minori din Chitila au fost găsiți. Fata de 14 ani și băiețelul de un an și 11 luni au fost găsiți într-o locuință din județul Dâmbovița. Fata, scrie News.ro, ar fi plecat iniţial în oraş cu sora iubitului său şi ulterior a ajuns la rudele acestuia.

Cei doi minori au fost găsiți marți după-amiază, la aproape 50 de kilometri distanță de casă.

"În urma activităţilor specifice desfăşurate şi a relaţionării cu poliţiştii oraşului Buftea şi poliţiştii oraşului Răcari, din judeţul Dâmboviţa, la data de 5 septembrie 2023, în jurul orei 16:00, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale i-au depistat pe cei doi minori, respectiv pe minora de 14 ani şi pe minorul de un an şi 11 luni, la o adresă din localitatea Ghimpaţi, Judeţul Dâmboviţa”, au transmis reprezentanții IPJ Ilfov.

Potrivit anchetatorilor, fata ar fi plecat în oraş, la suc, cu sora iubitului său și a fost găsită, a doua zi, la rude ale acestuia din Dâmboviţa.

În prezent, atât fata de 14 ani, cât și băiețelul de un an și 11 luni se află în custodia poliţiştilor Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, care vor stabili exact ce s-a întâmplat şi dacă se impun măsuri.

Vă reamintim, dispariția celor doi copii a fost anunțață luni seara, prin mesaj RO-Alert.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri