Furt de 20.000 de lei la prima întâlnire. O femeie din Prahova a fost prădată, după ce a invitat acasă un bărbat cunoscut pe internet

Data publicării:
barbat femeie iau cina impreuna
Femeia l-a invitat acasă pe bărbatul cunoscut pe internet, cu care își dorea o relație. Fotografie cu caracter ilustrativ. Credit foto: Guliver/Getty Images

O femeie din Prahova a rămas fără bunuri de 20.000 de lei, după ce a invitat acasă un bărbat cunoscut pe internet. Cei doi se aflau la prima întâlnire, scrie Agerpres. La plecare, individul a luat cu el bijuterii, bani, o geantă, dar și un telefon mobil. Când și-a dat seama că a fost prădată de cel pe care și-l dorea iubit, femeia a alertat polițiștii.

Cei doi se cunoscuseră pe internet, iar pe 25 octombrie au stabilit să se întâlnească pentru prima dată față în față. Femeia l-a invitat la ea acasă, doar că intențiile bărbatului au fost, de fapt, altele.

"Tânărul, în timp ce se afla în vizită la domiciliul unei femei, din Floreşti, i-ar fi sustras mai multe bunuri precum un telefon mobil, bijuterii, o geantă, dar şi bani, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 20.000 de lei", a transmis IPJ Prahova.

În urma cercetărilor, tânărul a fost prins marți, pe 7 noiembrie. Polițiștii i-au percheziționat și locuința, unde au descoperit o parte din bunurile furate din casa femeii.

După audieri, bărbatul a fost reținut 24 de ore și va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru furt.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri