Iohannis, mesaj de Paştele Catolic: Învierea Domnului să vă aducă darul comuniunii cu cei dragi și răsplata păcii şi a armoniei

Data publicării:
iohannis face declaratii
Președintele Klaus Iohannis. Foto: presidency.ro

Klaus Iohannis le-a transmis celor care sărbătoresc duminică Paştele ca Învierea Domnului să le aducă bucurie în suflete, darul comuniunii cu cei dragi, răsplata păcii şi a armoniei, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale. Totodată, preşedintele a avut un mesaj şi pentru cei care sărbătoresc Floriile. 

Cu prilejul Sfintelor Paști, le transmit credincioșilor romano-catolici, reformați, unitarieni și evanghelici din România calde urări de sănătate și prosperitate! Învierea Domnului să vă aducă bucurie în suflete, darul comuniunii cu cei dragi, răsplata păcii și a armoniei. 

Totodată, îi salut călduros pe toți cei care sărbătoresc Floriile. Sfintele Paști ne oferă cu multă generozitate sensul, căldura și forța valorilor creștine, care continuă să ne fie și astăzi călăuză în vremuri dificile. Fie ca Sărbătoarea Învierii Domnului să aducă tuturor regăsirea cu cei apropiați în lumina speranței, a iubirii și a credinței!, se arată în comunicatul de la Cotroceni. 

Citește și: Florii 2023, semnificația sărbătorii. Tradiții și obiceiuri pentru Duminica Floriilor

Editor : M.D.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri