Meme-uri virale pe seama vânătăilor de pe fața lui Cherecheș. Procuratura din Germania recunoaște că a folosit forța pentru că s-a opus

Data actualizării: Data publicării:
Cătălin Cherecheș
Foto: Captură video

Procuratura din Germania recunoaște că a folosit forța la încătușarea lui Cătălin Cherecheș pentru că acesta s-a opus. Așa se explică loviturile pe care le-am văzut în fotografia cu fostul primar din Baia Mare. Au apărut însă și multe glume după apariția în presă a celor două fotografii cu Cătălin Cherecheș, mai ales că în una dintre ele i-au fost editate rănile. Internauții au făcut mai multe meme-uri, iată câteva dintre ele.

Primarul municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheş, condamnat definitiv vineri la 5 ani de închisoare şi dat în urmărire internaţională după ce a fugit din ţară, a fost depistat de poliţişti în Augsburg, Germania. Surse din anchetă afirmă că primarul a fost ajutat de o mătuşă şi intenţiona să fugă din Germania, moment în care l-au prins agenţii.

Cătălin Cherecheș a trecut granița în Ungaria vineri dimineață, la ora 07:49, prin vama Petea, jud. Satu Mare, au declarat sâmbătă, 25 noiembrie, reperezentanții Poliției de Frontieră, într-o conferință de presă. Primarul din Baia Mare a ieșit din România cu doar câteva ore înainte ca judecătorii să-l condamne definitiv la 5 ani de închisoare pentru luare de mită.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri