Motociclistul care a provocat moartea unui tânăr pe trotinetă mai are un dosar penal pentru uciderea din culpă a unui biciclist

Data publicării:
accident
Un tânăr din București care circula pe o trotinetă electrică a murit, după o șicanare în trafic cu un motociclist. Foto: Captură video

Informații noi despre motociclistul care a provocat moartea unui conducător de trotinetă, după o șicanare în trafic. Bărbatul, care este instructor de conducere defensivă, nu e la primul accident. Mai are un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Motociclistul este judecat din anul 2019 pentru ucidere din culpă, după ce ar fi provocat un accident în urma căruia un biciclist a murit. 

Nu sunt cunoscute mai multe detalii despre acest caz, pentru că dosarul se află în instanță. 

Potrivit portalului Judecătoriei Sectorului 5, procesul a fost amânat de mai multe ori pentru administrare de probe și pentru că anumite expertize nu au fost finalizate. 

Motociclistul care a provocat moartea unui tânăr pe trotinetă electrică, după ce a aruncat cu casca în el, proiectându-l în fața unei mașini, a fost arestat pentru 30 de zile. Decizia Tribunalului Bucureşti nu este definitivă. Bărbatul arestat este instructor de conducere defensivă la o școală auto din Capitală.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri