Foto Nicuşor Dan: Reabilitarea Podului Mare din Parcul Cişmigiu e realizată în proporţie de 80%

Data publicării:
Pod-Cismigiu
Podul Mare din Parcul Cişmigiu ar trebui să fie reabilitat până în martie 2023. Foto: Facebook/Nicuşor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că Podul Mare din Parcul Cişmigiu este reabilitat în proporţie de peste 80%, iar lucrările continuă şi în sezonul rece, pentru a fi gata în primăvara anului viitor, informează Agerpres.

"Proiectul care vizează reabilitarea Podului Mare este executat în proporţie de peste 80%, în prezent fiind realizate lucrări care nu sunt influenţate de temperaturile scăzute precum: montarea pietrei cubice, realizarea cofrajelor pentru rigole ape pluviale şi finalizarea elementelor decorative în atelier. Potrivit contractului, proiectul urmează a fi finalizat în luna martie 2023", a anunţat Nicuşor Dan pe Facebook.

Pod-Cismigiu
Lucrările de reabilitare vor continua şi pe durata sezonului rece. Foto: Facebook/Nicuşor Dan

"Totodată, am realizat expertiza Podului de Nuc şi vom demara anul viitor, prin ALPAB, instituţie coordonată de viceprimarul Horia Tomescu, lucrările pentru consolidarea şi reabilitarea acestuia", a mai scris edilul.

Pod-Cismigiu4
Anul viitor va fi reabilitat şi Podul de Nuc din Parcul Cişmigiu. Foto: Facebook/Nicuşor Dan

El a menţionat că, pe parcursul ultimei luni, Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement a înlocuit peste 100 de indicatoare şi plăcuţe informative din parc.

Editor : D.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri