O educatoare din Ploiești este acuzată că ar fi bătut mai mulți copii din grupă. Dosar penal pentru abuz în serviciu

Data publicării:
fetita suparata
Credit foto: Guliver/Getty Images

Este anchetă a Poliției la o grădiniță de stat din Ploiești. Vizată este chiar o educatoare, care e acuzată că ar fi bătut mai mulți copii din grupa ei. După ce au aflat traumele prin care trec copilele lor, două mame au depus plângere la poliție. În urma dosarului penal deschis pe numele ei, educatoarea a fost suspendată din funcție până la finalizarea cercetărilor, scrie Observatorul Prahovean.

Incidentul, anunță sursa citată, a avut loc la Grădinița nr. 40 din Ploiești. Cele două mame au mers la Poliție să o reclame pe educatoarea de la grupă, după ce fiicele lor le-au povestit acasă că ar fi fost agresate fizic (trase de păr, pălmuite), dar și verbal de Doamna.

"Poliţiştii din cadrul Secţiei nr.3 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi de către două femei cu privire la faptul că fiicele lor ar fi fost agresate atât fizic, cât şi verbal, de către educatoarea acestora, în incinta unei grădiniţe din municipiu”, a transmis, miercuri, IPJ Prahova.

În urma plângerilor depuse, polițiștii din cadrul Biroului Siguranţa Şcolară au deschis un dosar penal pentru abuz în serviciu.

Ca urmare a scandalului izbucnit, conducerea grădiniței a demarat o anchetă internă. Conform legii, Consiliul de administrație din instituția de învățământ a decis suspendarea educatoarei până la finalizarea cercetărilor.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri