O femeie a fost salvată de poliţişti dintr-un apartament din București, unde era ţinută cu forţa şi agresată

Data publicării:
masina de politie
FOTO: Shutterstock

O femeie de 45 de ani a fost salvată de poliţiştii din Bucureşti, după ce i-a cerut ajutorul unei prietene, căreia i-a spus că este ţinută împotriva voinţei sale și agresată într-un apartament din Sectorul 5. Femeia a fost găsită împreună cu prietenul său, ea având urme de violenţă, şi a fost dusă la spital, a transmis Poliţiei Capitalei.

Secţia 24 Poliţie a fost sesizată, luni, de către o femeie, despre faptul că ar fi fost contactată de o prietenă, prin intermediul unei aplicaţii de mesagerie online, care i-ar fi spus că este lipsită de libertate şi agresată la o adresă din Sectorul 5.

”În urma activităţilor specifice, femeia, în vârstă de 45 de ani, a fost identificată într-un apartament, unde se afla împreună cu prietenul ei. Întrucât aceasta prezenta urme de violenţă, a fost preluată de către un echipaj de prim ajutor şi transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. De asemenea, bărbatul în cauză a fost condus la sediul subunităţii pentru audieri, urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun”, a precizat Poliția Capitalei.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, de către Secţia 24 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, în vederea stabilirii situaţiei de fapt.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri