O femeie și fiul său au fost găsiți morți într-o casă din Slatina

Data publicării:
Bandă a poliţiei cu mesajul "nu treceţi" întinsă în zona Tineretului - Sincai din Bucuresti, miercuri, 10 mai 2017.
Un tânăr din Neamț a furat benzină de la un vecin ca să incendieze mașina tatălui său. Foto: Profimedia Images

O femeie de 83 de ani şi un bărbat de 50 de ani, mamă și fiu, au fost găsiți morți, joi, într-o locuinţă situată pe strada Banului din municipiul Slatina.

„La data de 2 martie, în jurul orei 16,30, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că două persoane ar fi decedat într-o locuinţă situată pe strada Banului din municipiul Slatina. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina, care, din primele verificări, a stabilit faptul că o femeie, în vârstă de 83 de ani, şi un bărbat, în vârstă de 50 de ani, ambii din municipiul Slatina, judeţul Olt, ar fi decedat într-un imobil din aceeaşi localitate”, informează IPJ Olt.

În urma examinării sumare a trupurilor persoanelor decedate, s-a constatat faptul că acestea nu prezentau urme vizibile de violenţă, arată sursa citată de Agerpres.

Trupurile celor doi au fost ridicate şi transportate la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Potrivit ISU Olt, cauza decesului ar fi intoxicarea cu monoxid de carbon.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri