O mamă din Argeș și-a călcat, din greșeală, fetița de 7 ani în timp ce parca mașina în curtea casei

Data publicării:
fetita pe pat spital
Fetița de 7 ani, călcată de mama ei cu mașina, a fost transferată la un spital din București. Credit foto: Guliver/Getty Images

O fetiță de 7 ani din Argeș a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost călcată cu mașina chiar de mama ei. Accidentul a avut loc în curtea casei, când femeia se întorcea de la serviciu, scrie ePitești. Micuța a fost reuscitată zeci de minute de paramedicii SMURD și ar putea rămâne cu sechele pe viață.

Accidentul a avut loc marți, în jurul orei 16:15, în localitatea Dârmănești, județul Argeș. Femeia se întorcea de la serviciu și a intrat cu mașina în curtea casei. Potrivit sursei citată, aceasta nu a observat-o pe fetiță și a trecut cu autoturismul peste trupul ei.

În urma apelului la 112, la locul accidentului au ajuns polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni, dar și pompierii și două echipaje SMURD.

"Din verificările preliminare efectuate de polițiști, s-a stabilit că o femeie de 43 de ani, din Dârmănești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, în timp ce intra cu autoturismul în curtea locuinței, ar fi accidentat o minoră de 7 ani", au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Paramedicii SMURD au resuscitat-o pe copilă zeci de minute și au transportat-o apoi la Spitalul de Pediatrie din Pitești conștientă, dar în stare extrem de gravă.

Ulterior, copila a fost preluată cu un elicopter SMURD și a fost transferată la un spital din Capitală.

"În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs", au mai transmis reprezentanții IPJ Argeș.

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri