Galerie Foto "Pădure" de canabis, cu zeci de plante de până la 3 metri înălțime, descoperită de polițiști în Mureș

Data publicării:
colaj canabis ludus
Sursa foto: DIICOT

Doi bărbați au fost arestați preventiv, după ce polițiștii au descoperit că aveau în grijă o cultură uriașă de canabis. "Pădurea" de droguri, cu zeci de plante de până la 3 metri înălțime, a fost găsită pe un teren viran, aproape de Luduș, județul Mureș. 250 de kilograme de "iarbă" au fost confiscate, în total, de oamenii legii.

Cei doi indivizi au fost prinși în flagrant luni seara. Asupra lor, oamenii legii au descoperit 5 saci uriași, plini cu frunze de canabis.

"În seara de 09.10.2023, inculpații au fost prinși în flagrant având asupra lor cinci saci din plastic de dimensiuni mari în care ambalaseră cantitatea de aproximativ 37 kg masă verde recoltată din cultura de canabis", a transmis DIICOT.

Ulterior, oamenii legii au ajuns și la cultura de canabis, pe care aceștia o aveau pe un teren viran situat în apropierea orașului Luduș.

"Din cultura outdoor au fost ridicate 39 de plante de canabis cu dimensiuni la tulpină cuprinse între 2,5 și 3 metri, cântărind aproximativ 250 de kilograme de masă vegetală", se arată în comunicatul DIICOT.

Cultură de canabis descoperită lângă Luduș. Sursa foto: DIICOT
Cultură de canabis descoperită lângă Luduș. Sursa foto: DIICOT

Cei doi au fost reținuți pe loc pentru 24 de ore. O zi mai târziu, Tribunalul Mureș a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile, pentru trafic de droguri de mare risc.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri