Pilotul de raliu Daniel Onoriu a fost arestat preventiv după ce a încălcat ordinul de protecţie obţinut de soţia sa

Data publicării:
Daniel Onoriu
Nepotul celebrei cântăreţe Gabi Luncă e acuzat că a încălcat un ordin de protecţie: Foto: Facebook/Daniel Onoriu

Pilotul de raliu Daniel Onoriu a fost reţinut de poliţişti şi ulterior plasat în arest preventiv după ce a încălcat un ordin de protecţie obţinut de soţia sa. Incidentul a avut loc joi seara, soţia pilotului fiind cea care a sunat la 112, spun surse citate de G4Media.

Potrivit poliţiei, în momentul în care bărbatul a fost abordat de agenţi, acesta a avut "o stare de agitaţie", motiv pentru care a fost chemat un echipaj SMURD, care l-a transportat la spital.

Audierile au avut loc a doua zi, după externarea lui Onoriu, iar din probatoriul administrat, a rezultat că acesta a încălcat în repetate rânduri ordinul de protecție.

"Față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcare a ordinului de protecție, amenințare și violare de domiciliu. În cursul acestei zile, instanța a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile", se arată într-un comunicat al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Daniel Onoriu este nepotul celebrei cântăreţe Gabi Luncă şi fiul acordeonostului Ion Onoriu.

Editor : D.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri