Poliţia cere ajutor pentru găsirea unui fete de 15 ani care a dispărut de acasă în urmă cu o lună

Data publicării:
fata disparuta bucuresti
Adolescenta dispărută se numeşte Mache Ioana Cristina.

O fată de 15 ani care a plecat de acasă în 26 decembrie şi nu s-a mai întors a fost dată dispărută de familie joi, 25 ianuarie. Poliţia Capitalei anunţă că fata a fost dată în urmărire la nivel naţional şi face apel la cetăţeni pentru a o găsi.

„La data de 25 ianuarie 2024, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la dispariţia unei minore care, în cursul zilei de 26 decembrie 2023, a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 6 şi nu a mai revenit până în prezent”, transmite vineri Poliţia Capitalei, potrivit News.ro. 

Adolescenta dispărută se numeşte Mache Ioana Cristina, este în vârstă de 15 ani şi are următoarele semnalmente: înălţime:1,60 m, greutate 53 kg, ochi căprui, păr negru. Ea are un tatuaj pe antrebaţ, reprezentând un leu şi trei trandafiri albaştri.

La data dispariţiei purta blugi albaştri, geacă neagră, cizme negre cu maro.

„La nivelul Poliţiei Române, au fost demarate procedurile de depistare a persoanei în cauză, aceasta fiind dată în urmărire la nivel naţional. Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112”, anunţă Poliţia Capitalei.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri