Răzbunare la divorț. Un bărbat a intrat cu mașina în autoturismul în care se aflau soția și fiica lor de 9 ani

Data actualizării: Data publicării:
colaj accident maramures
Bărbatul s-a înfuriat și a intrat în plin în autoturism, fără să țină cont că alături de mamă, în mașină, era și fiica lor de 9 ani. Sursa foto: colaj vasiledale.ro

Un bărbat din Maramureș este cercetat pentru tentativă de omor, după ce a intrat cu mașina intenționat în autoturismul în care se aflau soția și fiica lor de 9 ani. Cei doi soți sunt în divorț, iar în urma rănilor suferite, copila și mama ei au ajuns la spital. Bărbatul este anchetat în libertate, pe numele său fiind emis un ordin de protecţie, scrie News.ro.

Incidentul a avut loc duminică, în jurul orei 20:00, pe strada Depoului din Vișeu de Jos, județul Maramureș.

Cei doi soți s-au întâlnit cu mașinile în trafic. Veneau din sensuri opuse, iar când a văzut mașina soției sale pe drum, bărbatul s-a înfuriat. Fără să stea pe gânduri, a accelereat și a intrat în plin în autoturismul condus de aceasta, în care se afla și fiica cuplului, în vârstă de 9 ani.

"Victima, o femeie, în vârstă de 31 de ani, din Vişeu de Jos le-a declarat poliţiştilor că soţul său a provocat intenţionat accidentul, întrucât se află în proces de divorţ, iar după accident acesta a continuat să o agreseze fizic (...) Ambii conducători auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind zero", au transmis reprezentanii IPJ Maramureş.

În urma accidentului, femeia şi fiica ei  au fost rănite şi au fost transportate la spital. În paralel, polițiștii au deschis dosar penal pentru violenţă în familie şi au emis un ordin de protecţie provizoriu pe numele bărbatului care a provocat intenționat accidentul rutier.

"Fapta bărbatului conturează elementele constitutive ale infracţiunii de tentativă la omor, motiv pentru care s-a declinat competenţa, în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, în vederea continuării cercetărilor si luării masurilor ce se impun", au mai transmis, pentru sursa citată, reprezentanții IPJ Maramureş.

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri