Român reținut în Italia, după ce a furat o grămadă de brânză dintr-un magazin. Ce a făcut când a fost prins

Data actualizării: Data publicării:
Român reținut în Italia, după ce a furat o grămadă de brânză dintr-un magazin
Român reținut în Italia, după ce a furat o grămadă de brânză dintr-un magazin. Foto: Profimedia Images

Un român în vârstă de 57 de ani a fost reținut în Italia după ce a furat multă brânză de la un magazin din Milano. Când a fost prins, bărbatul l-a luat la bătaie pe agentul de pază.

Incidentul a avut loc vineri, într-un supermarket din Milano. Potrivit Il Giorno, românul a intrat în interiorul magazinului și a mers direct la raionul de brânzeturi, de unde a încercat să plece cu produse în valoare de peste 130 de euro.

Unul dintre agenții de pază ai magazinului au observat că bărbatul a sustras de pe raft mai multe bucăți de brânză și a încercat să îl imobilizeze.

Încă, românul a reacționat violent, iar între cei doi a pornit o adevărată bătaie. Printre pumni și picioare, bărbatul de 57 de ani a spart o vitrină, iar mai apoi l-a înjunghiat pe paznic în genunchi cu un ciob.

Câteva momente mai târziu, polițiștii ajunși la fața locului au reușit să imobilizeze hoțul, care nu era la prima astfel de abatere.

Bărbatul a fost reținut și riscă ani grei de închisoare, fiind acuzat de comiterea mai multor infracţiuni precum furt, distrugere și vătămare corporală.

Agentul de pază al magazinului a fost transportat de urgenţă la Spitalul Galeazzi, pentru a îi fi tratate tăieturile cu care s-a ales de pe urma incidentului.

 

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri