Video Sălile de sport, pline de la primele ore în a doua zi de Crăciun. „Se simt foarte vinovați”

Data actualizării: Data publicării:
fitness
Sălile de sport au fost neașteptat de pline în a doua zi de Crăciun. Foto: Captură Digi24

A doua zi de Crăciun a fost doar o zi obișnuită pentru fanaticii fitness-ului. Sălile de sport au fost neașteptat de pline azi, inclusiv cu oameni care au remușcări după ce au exagerat cu mâncarea. Nu trebuie să exagereze însă cu exercițiile, îi avertizează antrenorii.

Client sală de fitness: Eu și mănânc în fiecare zi. Sunt o gurmandă, nu-mi refuz nimic, doar că vin la sport în fiecare zi și așa mă păstrez.

Client sală de fitness: Acum de sărbători am mâncat cozonac, sarmale, tort, prăjituri, de toate. Ieri, chiar dacă a fost sala închisă tot m-am dus și m-am plimbat prin oraș pentru că a fost frumos afară.

Gabriel Văcărescu - antrenor fitness: Se simt foarte vinovați și este o explozie imediat după anul nou. La fel se întâmplă și după sărbătorile de Paște.

Isabella Neagu - jurnalist Digi24: Dacă facem 60 de minute de mișcare pe bicicletă, ardem aproximativ 400 de calorii, ceea ce înseamnă că putem mânca cu ușurință două felii de cozonac.

Pentru mușchi care să iasă în evidență, rețeta e cu totul alta.

Client sală de fitness: Voi lucra astăzi pentru musculatura spatelui, pentru marele dorsal. Am mâncat o singură zi tot ce am putut și de astăzi gata, intrăm în normal, cum mâncam de obicei. Nu poți să recuperezi într-o zi. Într-o zi poți să mănânci și 3000 de calorii, dar să le arzi într-un antrenament e destul de dificil.

Antrenorii de fitness spun că entuziasmul e bun, dar exagerările de orice fel - nu.

Tiberiu Savu - antrenor de fitness: Preponderent trebuie supravegheați foarte bine, de aproape, de un antrenor și ar trebui să folosească greutățile cât mai mici ca să se obișnuiască cu mișcarea respectivă. Marea majoritate renunță pentru că aleg o cale scurtă, să spunem. Aleg să se înfometeze și să tragă foarte mult de ei la antrenament, mult mai mult decât ar trebui.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri